top of page

Traineeship Salesforce Consultant

Geef je carrière een vliegende start! Als young professional (0-2 jaar werkervaring) kun je bij ons in korte tijd veel zien, leren en ervaren. We geven je de ruimte om te ontdekken waar jouw talenten liggen en helpen je om ze verder te ontwikkelen. Dat avontuur ga je niet alleen aan, maar samen met andere young professionals. Tijdens een intensief opleidingsprogramma worden jullie klaargestoomd om het verschil te gaan maken bij onze klanten.


Zo ziet de functie eruit:

Salesforce is het nummer één CRM platform van de wereld en wij bieden jou de mogelijkheid om je te specialiseren als Salesforce specialist. Je start met een betaald opleidingstraject van achttien maanden waar je de verschillende trainingen zal volgen aan de Youngblood Academy. Daarnaast ga je direct aan het werk bij één van onze opdrachtgevers die gebruik maken van Salesforce. Naast je opleiding krijg je alle support, begeleiding en coaching die jij nodig hebt om succesvol te worden als Salesforce specialist.


Na anderhalf jaar beschik jij over alle specialistische kennis van Salesforce en Agile methodieken. Hierdoor heb je baangarantie en kan je direct aan de slag gaan op het gebied van; functioneel beheer, implementatie management, servicebeheer, business consultancy of project support.


Wat neem je mee?

· Je hebt een afgeronde technische HBO of WO opleiding in de richting van IT of aantoonbare affiniteit met IT (maximaal twee jaar werkervaring);

· Positieve mindset, ondernemend, verantwoordelijk, daadkrachtig en resultaatgericht.

· Sterke sociale en communicatieve vaardigheden;

· Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.


Wat wij bieden:

· Een goed salaris;

· Thuiswerkmogelijkheden, als het past voor onze klant;

· Uitgebreide trainingsmogelijkheden aan de Academy;

· Je komt in een trainingsgroep van meerdere Young Professionals. Samen volg je trainingen, deel je ervaringen;

· 26 vrije dagen per jaar


Interesse in meer informatie neem contact op met Kim Gorren via kim.gorren@imbri.nl of telefonisch op 06-50636919bottom of page