top of page

Traineeship Tableau Consultant

Bij Youngblood hebben we ons gespecialiseerd in Data Visualisatie en het opzetten van verschillende soorten rapportages en dashboards met behulp van Tableau. Tableau is een van de meest toonaangevende analyseplatforms en helpt mensen data te zien en te begrijpen. Met behulp van Tableau kunnen wij organisaties helpen sneller te innoveren en hun bedrijfsprocessen te verbeteren.


Tableau Traineeship

Geef je carrière een vliegende start! Als young professional (0-2 jaar werkervaring) kun je bij ons in korte tijd veel zien, leren en ervaren. We geven je de ruimte om te ontdekken waar jouw talenten liggen en helpen je om ze verder te ontwikkelen. Dat avontuur ga je niet alleen aan, maar samen met andere young professionals. Tijdens een intensief opleidingsprogramma worden jullie klaargestoomd om het verschil te gaan maken bij onze klanten.


Zo ziet de functie eruit:

Trainees bij Youngblood leren we om op een gestructureerde manier en met behulp van het Design Thinking proces waarde toe te voegen aan organisaties met Tableau. Daarbij zorgen we voor de juiste begeleiding en wordt je ondersteund door ervaren senior consultants. We gaan samen met jou aan de slag om te zorgen dat je voldoende kennis ontwikkelt op het gebied van data modellen, data architectuur en natuurlijk Tableau. De opleiding(en) worden afgesloten met erkende certificering(en).Wat neem je mee?

· Je hebt een afgeronde technische HBO of WO opleiding in de richting van IT of aantoonbare affiniteit met IT;

· Positieve mindset, ondernemend, verantwoordelijk, daadkrachtig en resultaatgericht.

· Sterke sociale en communicatieve vaardigheden;

· Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.


Wat wij bieden:

· Een goed salaris;

· Thuiswerkmogelijkheden, als het past voor onze klant;

· Uitgebreide trainingsmogelijkheden aan de Academy;

· 26 vrije dagen per jaar


Interesse in meer informatie neem contact op met Kim Gorren via kim.gorren@imbri.nl of telefonisch op 06-50636919bottom of page